Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Over ons

!kness!nk is een organisatie die zich richt op het belang van het houden van jezelf. Iedereen heeft een eigen energie, als je hier te veel van hebt dan kan je daarvan uitdelen. Uitdelen van iets waarvan je te veel hebt voelt goed en dat gevoel proberen we te stimuleren.

Want ook jij kan een bijdrage leveren aan het geluk van een ander; door een voorbeeld te zijn, door te geven, een ander zal voelen of merken dat zijn of haar "ikness" gevuld wordt en daardoor merken dat hij/zij ook weer meer kan geven, waardoor jij weer gevuld wordt. Uiteindelijk zullen jullie een kinetisch mechanisme worden waarin de ene "ikness" de ander voedt en andersom.

Conclusie:Als je "ikness" gevuld is en je hebt mensen om je heen die ervoor zorgen dat je "ikness" gevuld blijft dan zijn er no limits tot het geluk van jezelf en het geluk dat je kan verspreiden.

En om een kickstart te geven staan wij op festivals met allerlei verschillende concepten, die allemaal bijdragen aan het vullen van je "ikness"!